امروز : چهارشنبه 17 بهمن 1403 بروزرسانی:1403/11/17

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

11:46 AM 1403/10/26 تعداد بازدید: 35
برگزاري جشنواره هاي طبخ آبزيان،روشي براي افزايش سرانه مصرف آبزيان/ توليد 60درصد ماهي قزل آلا در مشگين شهر 

مديركل شيلات استان اردبيل با بيان اينكه سرانه مصرف ماهي در اين استان كمتر از ميانگين كشوري است، گفت: مصرف سرانه ماهي در كشور حدود ۱۴ كيلوگرم بوده كه اين ميزان در استان اردبيل ۱۱/۵ كيلوگرم هست

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، جشنواره طبخ آبزيان ظهر امروز با حضور مسئولان استاني و شهرستاني و با استقبال بي نظير اهالي در محل پل معلق شهرستان مشگين‌شهر برگزار شد.۲۴ نوع غذا توسط شركت كنندگان در اين جشنواره كه به‌مناسبت ولادت با سعادت امام علي(ع) برگزار مي‌شد، طبخ شد.

محمد اله بخش، مديركل شيلات استان اردبيل در اين مراسم اظهار كرد: مشگين‌شهر قطب توليد ماهيان‌آبزي در استان اردبيل هست و با توجه به قرار گرفتن مزارع زياد در سطح شهرستان مشگين‌شهر  شرايط براي پرورش ماهي مهيا است.

وي افزود: برگزاري چنين جشنواره‌هايي سبب ايجاد تنوع در طبخ محصولات آبزي مي‌شود و كمك خواهد كرد تا مردم به غذاهاي آبزي بيشتر روي آورند

مديركل شيلات استان اردبيل با بيان اينكه سرانه مصرف ماهي در اين استان كمتر از ميانگين كشوري است، عنوان كرد: مصرف سرانه ماهي در كشور حدود ۱۴ كيلوگرم بوده كه اين ميزان در استان اردبيل ۱۱/۵ كيلوگرم هست

اله بخش بيان كرد: به لحاظ اقليم و آب و هوا، استان اردبيل مي‌تواند قطب پرورش ماهي‌هاي سرد آبي و گرم آبي باشد

وي در خصوص نتايج جشنواره طبخ آبزيان، گفت: غذاهايي كه به مسابقات راه يافته بودند بر اساس تنوع، طعم، مزه و تزئين و ساير آيتم‌هاي بهداشتي، گرم نگهداشتن طبخ ماهيان توسط شركت كنندگان سنجيده شد در نهايت با نظر داوران نفرات برتر مشخ

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)